• 1

EL GRUP SARDANISTA MONTSERRAT DÓNA EL TRET DE SORTIDA AL SEU 40È ANIVERSARI

Aquest dissabte, 23 de març, el Grup Sardanista Montserrat organitza el seu tradicional Sopar de Germanor, una cita que suposa la cloenda de la temporada passada i el tret de sortida de la nova, que aquest any coincideix, a més, amb el nostre 40è Aniversari de l'entitat.

En la primera part de l'acte, els dansaires obsequiaran als pares i assistents amb actuacions preparades per a l'ocasió que ben segur faran riure a petits i grans i aniran seguides de la, també, tradicional entrega de trofeus en què els monitors/es de cada colla entreguen als seus dansaires les copes i trofeus que es van guanyar la temporada passada.

Seguidament tindrà lloc el sopar, en què es preveu l'assistència de més de 180 persones entre socis, dansaires, pares i acompanyants del Grup Sardanista Montserrat.

Aquest any, a més a més, com a inauguració del 40è Aniversari de l'entitat, es farà pública la imatge guanyadora del concurs de logotips, així com s'entrenarà la nova web de l'entitat. Ben segur que un bon grapat de sorpreses no faltaran a aquest festa d'aniversari.

Segueix-nos!

  Google +

 

Fes-te Soci!

 

Adreça Postal

Centre de Recursos Juvenils La Palma
C/La Palma 6-10
25002 - Lleida

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.grupsardanistamontserrat.cat

608 77 37 44

Local d'Assaig

CEIP Parc de l'Aigua
C. SANT PAULÍ DE NOLA, 33
25001 - Lleida

Diss. de 17:00 a 20:00h. Horari Hivern
Diss. de 18:00 a 21:00h. Horari Estiu

Com Arribar-hi